O nama

Cijenjeni posjetitelji,

Predstavit ćemo Vam se sa par riječi našeg vlasnika i osnivača salona keramike kojoj je misija bila dovesti kvalitetne, a ujedno i pristupačne materijale u neretvanski kraj:

“Firma In Line d.o.o. osnovana je 2014.godine. Nakon više od 10 godina rada u građevinskoj branši, vođenju projekata, te opremanja interijera na samom jugu Hrvatske ostali smo suočeni sa nedostatkom kvalitetnih materijala, dekora keramike, drvenih obloga, te palete ostalih proizvoda koji prate ovaj posao… Mislim da će se sve kolege ovog podneblja sa mnom složiti. To me je ponukalo da krenem sa otvorenjem salona za uređenjem interijera koji će sve gore navedeno nuditi, ne samo meni i mojim sugrađanima, već i stanovnicima cijele Dubravačko-neretvanske županije, a naravno cilj nam je i šire.

Kako smo se zaljubili u velike formate porculanske keramike, popularno zvane “porculansko staklo”, odlučili smo u ponudu obiteljske firme, uključiti i uslugu postavljanja keramike, odnosno porculana. Tom uslugom svojoj firmi donio sam brojne projekte, te omogućio zapošljavanje majstora – keramičara. “

Jurica Vrnoga, direktor i osnivač In Line- keramike

Specijalizirani smo za postavljanje keramike velikih formata:

1,2×1,2 m

1,2×2,4 m

1,6×3,2 m

uz obvezan profesionalni alat za velike formate, jer ove porculanske ploče veličina 1m, 2m i 3m debele su svega samo par milimetara.

Također nudimo našim klijentima:

završnu obradu kuteva keramike – pilanje rubova pod kutem od 45 stupnjeva, te poliranje spojeva kako bi dobili nevidljivi spoj na keramici te izbjegli upotrebu raznoraznih PVC-kutnih lajsni, što nikako ne volimo vidjeti u interijeru. Veliki formati i završni spojevi bez lajsni, svakom dizajnu interijera daju kvalitetniju dimenziju, i estetski ljepšu sliku, jer smo izbjegli bezbroj fuga i učinili životni prostor ljepšim, boljim i kvalitetnijim, zbog čega su nam brojni klijenti zahvalni.

Kako bi bili u skladu sa svim Vašim zahtjevima i najnovijim trendovima u proizvodnji alata i keramike, posjećujemo svjetske sajmove, te smo česti gosti tvornica sa kojima surađujemo.

Nudimo Vam veliki izbor vrhunskih proizvoda europskih proizvođača parketa, laminata, deckinga, pvc-vinila, keramike te sanitarne opreme.

Kompletnu ponudu možete vidjeti u našem prodajnom salonu u Opuzenu, na magistralnoj cesti prema gradilištu za Pelješki most, gdje ćete zasigurno naći veliki izbor svih navedenih proizvoda. Kad smo birali lokaciju na kojoj ćemo graditi salon keramike bio nam je interes da je salon u blizini luke Ploče i Pelješkog mosta.

IN LINE SALON KERAMIKE I UGRADNJA KERAMIKE