KERAMIKA

Zastupamo sljedeće brendove:

1. Florim grupaciju (Cerim, Floor Gres, Rex, Casa Dolce Casa/Casamood, Florim Stone)
2. Cedit
3. Fioranese ceramica
4. ABK ceramiche
5. COEM ceramiche
6. Metropol
7. Vogue ceramica
8. Saloni ceramica

FLORIM GRUPACIJA

Florim je na svjetskom tržištu keramike postao sinonim i lider za određivanje smjera inovativnosti, dizajna i kvalitete proizvoda. Začetnik je novih trendova u proizvodnji veliko formatnog porculana debljine svega 6mm. Tvornicu karakteriziraju brendovi Cerim, Floor Gres, Rex, Casa dolce Casa/Casamood i Florim Stone koji je dolazi u deblji do 2cm.

CEDIT

Porculanske pločice pod nazivom CEDIT idealne su za dizajniranje privatnih i poslovnih prostora. Originalne su i garantiraju luksuzni dizajn, te visoke tehnološke karakteristike. Pažnja koja se posvećuje ovom novom dizajnerskom brendu oblikuje keramiku koja se idealno uklapa u sve životne prostore.
CEDIT ne samo da se proizvodi u Italiji, već svi stvaraoci keramike CEDIT su predstavnici suvremene kreativne talijanske scene kao Mateo Nunziati, Franco Guerzoni, Federico Pepe, Giorgio Griffa, Giorgia Zanellato, Daniele Bortotto…Svi ovi autori su imena od najveće važnosti u dizajnu, te se sa pravom nazivaju talijanski umjetnici platna na keramici velikog formata.

IN LINE SALON KERAMIKE I UGRADNJA KERAMIKE