DECKING i PARKET

PARKET

Izbor parketa ima direktan utjecaj na kvalitetu stambenih i poslovnih prostorija, zato želimo čuti Vaše želje i zahtjeve kako bi Vas savjetovali i pomogli Vam pri izboru.

DVOSLOJNI PARKET
Dvoslojni gotovi parket sastavljen je od daščica manjih dimenzija koje na sve četiri strane imaju pero ili utor. Parket je sastavljen iz dva sloja. Osnova može biti uslojena ploča, HDF ploča ili sloj smreke, breze, hevee ili topole. Gornji 3,5-6 mm vršni sloj je od prvoklasnog (plemenitog) drveta. Površina je već obrađena – brušena i 6-7 puta lakirana ili UV uljena.

TROSLOJNI PARKETI
Parket troslojni je podna obloga od drveta sastavljena od tri sloja. Jednostavno se montira – plivajući sa click suhomontažnim načinom spajanja. Plivajući način montaže skraćuje vrijeme potrebno za postavljanje parketa. Suhomontažni način montiranja osigurava jednostavno i čisto polaganje parketa po kojem možete gaziti odmah nakon završetka posla. Parket možete polagati i na klasičan način lijepljenjem cijelom dužinom na podlogu.

MASIVNI PARKET
Parket masivni je investicija za više generacija, zbog odgovarajuće debljine može se brusiti, odnosno obnavljati više puta. Gotovi masivni parketi su različitih dimenzija. Dužine se kreću od 400 do 1500 mm, širine od 82 do 120 mm i debljine od 18 do 20 mm. Parket treba lijepiti cijelom površinom na podlogu.

VANJSKE PODNE OBLOGE OD DRVA

Vanjske podne obloge od drveta sve češće se upotrebljavaju za polaganje na površine kao što su terase, balkoni, površine oko bazena, dvorišta i vrtova. Drvo koje se polaže na vanjske površine ima čvrstu strukturu što ga čini otpornim na truljenje i insekte i pri tome ga ne treba impregnirati različitim kemikalijama. Vremenom prirodna boja drveta dobiva srebrnastu patinu. Ovakva drvena podna obloga, decking, nije zahtjevna za održavanje, a sigurno oplemenjuje svaki prostor dajući mu topinu i udobnost.

U ponudi imate slijedeće vrste plemenitog drveta: Ipe/Lapacho, Teak, Masarnduba, Merbau, Cumaru, Sibirski Ariš, Termo Bor, Termo Jasen…

Vanjske podne obloge mogu biti profilirane ili ravne, različite širine i debljine.

IN LINE SALON KERAMIKE I UGRADNJA KERAMIKE