O nama

Cijenjeni posjetitelji,

Predstavit ćemo Vam se sa par riječi našeg vlasnika i osnivača ove male firme kojoj je misija bila dovesti kvalitetne, a ujedno i pristupačne materijale u neretvanski kraj:

"Firma In Line d.o.o. osnovana je 2014.godine. Nakon više od 10 godina rada u građevinskoj branši, vođenju projekata, te opremanja interijera u dolini Neretve ostali smo suočeni sa nedostatkom kvalitetnih materijala, dekora keramike, drvenih obloga, te palete ostalih proizvoda koji prate ovaj posao... Mislim da će se sve kolege ovog podneblja sa mnom složiti. To me je ponukalo da krenem sa otvaranjem salona za uređenjem interijera koji će sve gore navedeno nuditi, ne samo meni i mojim sugrađanima, već i stanovnicima cijele Dubravačko-neretvanske županije, a naravno cilj nam je i šire.

Kako ne bi ostali samo na showroom-u keramike, odlučili smo u ponudu ove male obiteljske firme, uključiti i uslugu postavljanja keramike, kamena i mozaika. Tom uslugom svojoj firmi donio sam brojne projekte, te omogućio zapošljavanje majstora - keramičara. “ Jurica Vrnoga

Specijalizirani smo za postavljanje velikih formata keramike:

60x120

30x100

60x60

uz obvezan alat kajle, distancere i klješta.

Također nudimo našim klijentima:

završnu obradu kuteva keramike - pilanje rubova pod kutem od 45 stupnjeva ,
kako bi izbjegli upotrebu raznoraznih PVC-kutnih lajsni, što svakako dizajnu interijera daje kvalitetniju dimenziju, i estetski ljepšu sliku.

Kako bi bili u skladu sa svim Vašim zahtjevima i najnovijim trendovima u proizvodnji alata i keramike, posjećujemo svjetske sajmove, te smo česti gosti tvornica sa kojima surađujemo.

Nudimo Vam veliki izbor vrhunskih proizvoda europskih proizvođača parketa, laminata, deckinga, pvc-vinila, unutarnjih sobnih vrata, keramike te sanitarne opreme.

Kompletnu ponudu možete vidjeti u našem prodajnom salonu, gdje ćete zasigurno naći veliki izbor svih navedenih proizvoda.