KERAMIKA

Keramiku razlikujemo po raznim proizvođačima koji nude specifičan europski dizajn, različite vrste keramike te završni sloja glazure.

Zastupamo sljedeće brendove:

1. Florim (Cerim, Floor Gres, Rex, Casa Dolce Casa/Casamood, Cedit, Florim Stone)
2. Marazzi
3. Porcelanosa
4. Imso Stone
5. Atlas Concorde
6. SuperGres
7. Piemme/Valentino


 

 

Florim grupacija

Florim je na svjetskom tržištu keramike postao sinonim i lider za određivanje smjera inovativnosti, dizajna i kvalitete proizvoda. Začetnik je novih trendova u proizvodnji, dizajnu, kvaliteti i prezentaciji proizvoda. Tvornicu karakteriziraju je veliki formati keramike (1, 2 i 3 metra veličine) koja je kalibrirana i rezana sa visokom preciznošću što proizvodima daje jedinstven i prepoznatljiv izgled, uz mogućnost slaganja sa minimalnim fugama.

Marazzi

Keramičke pločice grupacije Marazzi idealne su za dizajniranje privatnih i poslovnih prostora. Originalne su i funkcionalne, garantiraju primamljivi dizajn i visoke tehnološke karakteristike. Pažnja koja se posvećuje novim dizajnerskim rješenjima oblikuje proizvode koji se idealno uklapaju u sve prostorije u Vašem domu:
kupaonicu, kuhinju, terase, dnevne i spavaće prostore.
Tvornica Marazzi proslavila je 85 godina proizvodnje i postojanja na tržištu. Firma In Line d.o.o. kao direktni uvoznik Marazzi keramike je prisustvovala proslavi, te je posjetila proizvodni pogon Fioranu u Modeni!

Keramika Modus

In Line d.o.o. podržava hrvatsku proizvodnju tako da smo posebno mjesto u svom izložbenom salonu ostavili i za keramiku proizvedenu u moderno opremljenoj tvornici iz Orahovice. Proizvodnja Keramike Modus temelji se na kvalitetnoj sirovini, glini, iz neposredne blizine proizvodnih pogona. Na sajmu Cersaie 2015 u Bologni predstavili su 11 novih serija, inspiriranih hrvatskom kulturnom baštinom (čipka i pleter kao motivi).